Nieuwe Last Lost Dutch

Binnenkort verwacht:

Binnen niet al te lange termijn zullen we weer een nieuwe Last lost Dutch gaan afvullen. We hebben er nu voor gekozen om de jenever in een ex rum vat te leggen. Het gaat hier om de vaten waar onze Rum van Saison in gezeten heeft. U kunt nu al flessen reserveren, stuur een mail naar sales@wineworld.nl met het aantal flessen dat u wilt reserveren om geen flessen mis te lopen. 

Inmiddels is de Last lost Dutch op Caol Ila vat echt helemaal op. Maar goed nieuws, we hebben een nieuw ex Islay vat kunnen bemachtigen en deze is inmiddels afgevuld en de jenever licht weer te snoepen van dit mooie vat. Verwachting is dat de jenever in november van dit jaar lang genoeg heeft gelegen. Houdt onze nieuws pagina in de gaten voor de laatste update rondom de Last lost dutch serie.