Commerciele stageplaats

Bedrijfsprofiel

Wine World Holland is in 2000 opgericht door Teun van der Kuil. In de afgelopen 17 jaar heeft hij het fundament gelegd voor het huidige succes. Inmiddels staan we met onze producten door heel Nederland. Belangrijke speerpunten zijn heldere communicatie naar de klant, spoedige levering, korte lijnen. Wegens groei binnen de organisatie zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Functieomschrijving

Is klant bij jou koning? Heb je een servicegerichte maar ook commerciële instelling? Kun je goed zelfstandig werken en raak je niet gestrest maar juist gemotiveerd van een uitgebreid taken takenpakket?! Dan is deze toffe stage het helemaal voor jou.

Als stage junior verkoper ben je verantwoordelijk voor verkoop, administratie en logistiek. Veel verantwoordelijkheden dus! Jouw taak is het pro-actief verkopen van ons product portfolio aan bestaande en nieuwe klanten. Je komt in een klein team te werken waar elkaar helpen en ondersteunen voorop staat. Daarnaast is er ruimte voor eigen in breng en zelf leuke projecten ontplooien. 

Functie-eisen

  • Waar moet je minimaal aan voldoen?
  • Je vindt het een uitdaging om te verkopen en nieuwe klanten binnen te halen
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je vindt het niet eng om te bellen en bij slijters langs te gaan zonder afspraak
  • Je bent bezig met een MBO opleiding in commerciele richting
  • Je bent enthousiast, pro-actief en kunt goed multitasken.

Voor vragen kun je contact opnemen met Maarten de Smit (Sales Manager) op telefoonnummer 06-57100954 of per mail sales@wineworld.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.