Nieuwe Ieren in ons assortiment

Met de donkere dagen voor de deur en de ideale tijd voor Whisky introduceren wij 2 nieuwe Ieren. Beide afkomstig uit de portefeuille van The Echlinville distillery.

-Feckin Unbelievable Irish Whisky

Feckin Irish Whisky is een nieuwe, spannende, zachte en makkelijk te drinken whisky. Deze whisky heeft een mooie balans van fruitige zoetheid en zwaardere eikenhouten tonen. Een Ier waarbij u bij elke slok een kleine verrassing tegen komt.

De Fechin is het lekkerst puur, maar door zijn fruitige tonen een ideale whisky om lekkere cocktails mee te maken.

-Dunvilles Three Crowns Peated Blend

Onder de naam Dunvilles, een van de oudste Ierse whisky brands, brengt the Echlinville weer een mooie blend. Waar de orginele Three Crowns zachte tonen van caramel, fudge en een vleugje Vanille heeft, tapt deze variant uit een geheel ander vaatje. Deze whisky is ideaal met de koude dagen voor de deur. Hij zorgt er voor dat je de kou van buiten meteen vergeet door de turf die hij in zicht heeft.

Beide whisky's zijn vanaf vandaag leverbaar. Neem contact met ons op via sales@wineworld.nl of bel 0224-216066