Nieuw! 100% aardappel Vodka van Karlsson's

Karlsson’s vodka is het verhaal over meerdere families die samen hun krachten bundelden om een unieke vodkate creëren. In 2001 liepen de boeren van Bjarehalvon het gevaar hun land te verliezen voor golfbanen en resorts. De boeren wisten dat ze een buitengewone kwaliteit aardappelen verbouwden op hun veld maar wisten niet goed hoe ze deze tegen een rendabel tarief konden verkopen. 

Nadat ze hun krachten hadden gebundeld en succesvol de aardappelen wisten te verkopen besloten ze om van de aardappel vodka te maken. Bosje Karlsson, de master blender van Asolut vodka, ging aan de slag om uit de aardappelen van de boeren een mooie vodka te creëren. Na een aantal jaren van mislukte proef destillaten kwam eindelijk de versie waaraan hij zijn naam wou verbinden. 

Karlsson’s vodka is 1 keer gedistilleerd en ongefilterd om op deze manier de unieke smaak van het rauwe ingrediënt naar voren te laten komen.

Deze Vodka is gluten vrij!!