Nieuwe producten

Zo af en toe komen er een paar pareltjes voorbij en willen wij deze graag met u delen. Het cognac huis Park komt met een nieuwe cognac, te weten een 100% Borderies cognac gefinisht op Mizunara vaten. De cognac wordt eerst 4 jaar op Limousin vaten gelagerd om vervolgens 6 maanden in Mizunara vaten gefinisht te worden. Deze bijzondere cognac laat zien hoe de cognac streek in ontwikkeling is en blijft. Er is slechts beperkte voorraad beschikbaar op dit moment van deze cognac, er zijn wereldwijd slechts 2.250 flessen beschikbaar. 
 
Naast deze bijzondere cognac heeft de master blender Jerome Tessendier ook de range van de Saison uitgebreid met 2 nieuwe, Saison Pale en Saison reserve. De Saison Pale bestaat uit een blend van witte rum welke kort gelagerd wordt op Limousin vaten. Saison Reserve is het pareltje tot nu toe, de verschillende rum wordt minimaal 12 maanden onafhankelijk van elkaar gelagerd op frans eikenhouten vaten.

Deze nieuwe producten zullen halverwege juli bij ons arriveren. U kunt nu alvast uw flessen reserveren zodat u niet naast de Park Mizunara grijpt.